JE BAAN IN HET BUITENDIENSTTEAM

VACATURES ONTDEKKEN

Vind hier de juiste baan

Scoor punten met expertise en win klanten

Hoogwaardige producten en uitstekende services in de portefeuille, veel expertise in hun hoofd en een vriendelijke glimlach om de lippen - de buitendienstmedewerkers van TECHNOLIT zijn altijd welkom bij hun klanten.


Buitendienstmedewerkers

Als vertegenwoordiger van TECHNOLIT presenteert en verkoopt u actief onze producten, verzorgt u uw vaste klanten en werft u nieuwe klanten. U brengt commerciële en technische talenten mee. Via ons opleidingsprogramma en intensieve on-the-job training doet u snel de nodige vakkennis op.

Imagebild Außendienstmitarbeiter

Gekwalificeerd elektricien

Inspecties volgens DGUV-voorschrift 3 bij onze klanten, het uitvoeren van herhalingsinspecties op booglas- en snijsystemen, reparaties en herhalingsinspecties op autogeeninstallaties behoren allemaal tot je dagelijkse taken als gekwalificeerd elektricien. Samen met onze buitendienstmedewerkers en mobiele servicetechnici vorm je een onverslaanbaar expertiseteam voor onze klanten.

Imagebild Elektrofachkraft

Mobiele servicetechnicus

De hoofdtaken van de mobiele servicetechnici omvatten het verkopen, adviseren, presenteren en instrueren over het gebruik van onze lastoevoegmaterialen en lassystemen. Toepassingskennis van de gangbare lasprocessen E, MIG/MAG en TIG-lassen, inclusief lascertificering, is daarom een belangrijk wervingscriterium. Je voert ook veiligheidscontroles, servicecontroles en reparaties uit voor klanten en werkt nauw samen met de vertegenwoordigers in jouw regio. Met jouw expertise lever je ook een belangrijke bijdrage aan opleidingsmaatregelen.

Imagebild Schweisstechniker

Succesverhalen van het verkoopteam

Imagebild Erfolgsgeschichte Markus

Markus

Vertegenwoordiger

Meer informatie
Imagebild Erfolgsgeschichte Nadine

Nadine

Vertegenwoordiger

Meer informatie
Imagebild Erfolgsgeschichte Andreas

Andreas

Vertegenwoordiger

Meer informatie
Imagebild Erfolgsgeschichte Jens

Jens

Productmanager Lastechniek

Meer informatie

Wat onze werknemers waarderen

Er zijn veel dingen die onze medewerkers leuk vinden aan TECHNOLIT. Allereerst is er de familiaire sfeer, die overal binnen TECHNOLIT terug te vinden is en zijn oorsprong vindt in de geschiedenis van ons familiebedrijf. Alleen wie elkaar waardeert, kan goed en succesvol samenwerken.

Iedereen bij TECHNOLIT geniet op zijn eigen manier van de daaruit voortvloeiende vrijheid. Wat ons allemaal samen voortdrijft, is het plezier om zelfstandig te werken en de dagelijkse ervaring om met onze ideeën en inzet een tastbaar verschil te maken. En natuurlijk de trots om goede, kwalitatief hoogwaardige producten en overtuigende diensten op de markt te brengen, zodat onze klanten uit de handel en industrie de verkopers van TECHNOLIT vaak begroeten met de woorden "Fijn dat jullie er weer zijn!".

Imagebild Außendienst Benefits (Desktop)
Imagebild Außendienst Benefits (Mobil)

Onze voordelen voor buitendienstmedewerkers

Bij TECHNOLIT doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw baan niet zomaar "een baan" is. Uw werk bij ons moet u trots en tevreden maken en positief integreren in uw leven. Wij zijn ervan overtuigd dat u alleen het beste uit uzelf kunt halen als u een goede balans hebt tussen werk en privé in alle fasen van uw leven.

Flexibele werktijden

Of je nu een uil bent of een leeuwerik, een ochtendmopper of een vroege vogel - ons flexibele werktijdenmodel is perfect ontworpen om jouw behoeften en onze operationele vereisten op elkaar af te stemmen.

Geavanceerde apparatuur

Mobiliteit en netwerken zijn allesbepalend in een gedecentraliseerde organisatie als TECHNOLIT. Het spreekt dan ook voor zich dat u de beschikking krijgt over alles wat u nodig hebt voor flexibel werken in het veld: smartphone, tablet en een bedrijfsauto - ook voor privégebruik.

Training en bijscholing

De weg naar succes bewandelen we samen: alle vertegenwoordigers krijgen van ons product- en verkooptrainingen en intensieve training on-the-job. Talrijke andere trainingen kunnen digitaal of live worden gevolgd via onze TECHNOLIT Academy.

Auto van de zaak

Buitendienstmedewerkers gebruiken de bedrijfswagen voor hun dagelijkse werk en ook privé. Je mobiele kantoor is altijd klaar voor gebruik dankzij de tankkaart.

Meer voordelen:

Collectieve ongevallenverzekering voor onze medewerkers in het veld, aantrekkelijke promotiekansen, bedrijfsvakantie op brugdagen, personeelsbonussen, personeelsaankoop, bedrijfsevenementen

Ansprechpartner Anna-Maria

Uw persoonlijke contactpersoon:

Als je vragen hebt over onze vacatures in de verkoopafdeling, bel me dan gerust of stuur me een e-mail.

Anna-Maria Brandt
Tel. +49 6648 69326
anna-maria.brandt@langgroup.de